Helgkurs barn och vuxna Juan de la Cruz 29/11-1/12En intensiv flamencohelg med mycket engagerad och erfaren lärare från Spanien.

DANSKURS FÖR VUXNA 3 dagar
Fredag 29 november
18-19.30 forts/mellan19.45-21.15 mellan/avanc
Lördag och söndag 30 november och 1 december
12-13.30 forts/mellan13.45-15.15 mellan/avanc

DANSKURS FÖR BARN 2 dagar
Lördag  och söndag 10.30-11.30 nyb 6-10 år.

Under kursen ges tillfälle att öva teknik och kortare koreografier för flamencodans. Juan har bred kompetens som innefattar bl.a. danza estilizada, flamenco och bailes folklóricos. När han undervisar utgår han ofta från Maria Magdalenas grunder som många av dagens framstående artister och pedagoger har med sig från studier vid Amor de Dios. Har man dansat för t.ex. La Truco kan man känna igen en del av övningsinnehållet, vilket innefattar t.ex. armföring, vueltas och känslogestaltning. 

Välkommen med anmälan senast 22 november, info@compasoflamenco.com, anmälan är bindande. Kursen för vuxna kostar 600 kr, kursen för barn kostar 450 kr.
Antalet platser är begränsat eftersom studion är intim. 
Plats: Mar Studios, Virkesvägen 7, Hammarby Sjöstad


Juan de la Cruz är utbildad dansare i flamenco, klassisk spansk dans och balett och har studerat för flera av de större legenderna i Spanien. Juan de la Cruz har verkat som solodansare, koreograf och konstnärlig ledare för en mängd projekt och föreställningar för teaterscener och filmduk i Spanien och i Sverige. Ett återkommande uppdrag han har är att koreografera den stora karnevalen i Áuilas i Spanien.

Juan de la Cruz har mångårig erfarenhet av att driva dansskola och att undervisa för olika nivåer och åldrar och han vill förmedla dansen såväl som sceniskt uttryck och disciplin, som social aktivitet med stort emotionellt värde. Juan de la Cruz, med bakgrund i Spanien, har en otrolig energi och ödmjukhet, brinner för att undervisa och är mån om varje deltagares utveckling. Nu är han på besök i Stockholm så ta chansen att inspireras!